cz-Recept na pohankový chleba (bez lepku)
🌱 Pohanka je pseudoobilovina, což je rostlina, která není botanicky označená jako obilovina, ale má podobné vlastnosti a použití jako tradiční obilovina.
Na mém blogu najdete zdravé recepty, inspiraci pro výživové změny a praktické tipy, jak optimalizovat svůj životní styl. Jako odbornice na výživu, biohacking a zdraví se zaměřuji na to, jak vám pomoci dosáhnout udržitelných a zdravých výsledků.
🌱 Pohanka je pseudoobilovina, což je rostlina, která není botanicky označená jako obilovina, ale má podobné vlastnosti a použití jako tradiční obilovina.
🧬Už 1 dekádu se zabývám něčím, čemu se teď moderně říká "biohacking".
🎃Vyzkousějte tyto výborné lasagne s dýní místo teštovin. Bez lepku 🌾, bez výčitek 😊
🥒Využijte sezónu cuket a upečte si tento lahodný bezlepkový, cuketový koláč 🥧 Cuketa:
🍞Udělejte si vyváženou a zdravou snídani / večeři z bezlepkového pohankovo-jáhlového chlebíka. Ozdobte avokádem🥑, klíčky z ředkvičky 🌱a posypte nigellou sativou, mňam 🤤
🍓Co dělat s čerstvým ovocem ze zahrádky? Upečte si výborný a nadýchaný bezlepkový koláč s ovocem 🥧
☀️Vyzkoušejte tento letní bezlepkový rebarborový koláč 🥧 Recept najdete níže a pod ním samozřejmě benefity rebarbory z pohledu výživového poradce 😉 🥧
Začíná léto ☀️a to láká k pití letních alkoholických nápojů🍹Je nutné si uvědomit, že alkohol je toxin pro lidský organismus, ale občasná a mírná konzumace alkoholu častokrát patří ke společenskému životu
🤔Co je citlivost na lepek? 🌾V dnešní době stále více se objevujících problém.
Jak pracujete se svým stresem 😩, konflikty v osobním či profesionálním životě⚔️a životními krizemi 🆘 ? Jak ovládáte své emoce 💣?